Kortárs balett, modern, kontakt

Ezek az órák kezdő és haladó csoportban is indulnak.
Emiatt bár nem szükséges táncos előképzettség, fegyelem, kitartás  és kellő elszántság ellenben szükségeltetik ahhoz, hogy e csodálatos műfajt elsajátítsák.
Fontos tanácsok az órát látogató növendékeknek:


Érkezés:      
Ez a korosztály az, ahol az érkezés és a kezdés időpontját fontos megemlíteni, mivel a barátnőkkel való pletykálkodás, a kitágult érdeklődési kör, elvonja a figyelmet az időről, ami késői kezdéshez vezet, ezért kérünk titeket, fokozottan figyeljetek a kezdési időpont betartására! 🙂

Ruházat:
A ruházat egyik fontos eleme, hogy legyen tiszta és illatos!
Laza nadrág, balettdressz, laza felső rá, esetleg harisnya, kisnadrág- ezek mind mind megfelelő öltözékek, lényeg, hogy kényelmes legyen és szabad teret engedjen a test minden irányú mozgásának anélkül, hogy lifegő dolgok akadályoznák a mozgást.

Cipő:
Zokni vagy balettcipő
Ruha és cipő rendelhető nálam.

Étel, ital:
azt tanácsolom, ne egyenek az óra előtt és után 1 órán keresztül. Sokkal könnyedebb a mozgás, jobb az összpontosítás, ha a szervezet nem az emésztéssel foglalkozik óra alatt, utána pedig mind a zsírégető és alakformáló hatása, mind az agyban érlelendő technikák hatásosabban érik el céljukat. Vizet vagy ahhoz hasonló, kevés cukrot tartalmazó folyadékot mindenképp hozzanak magukkal a tanítványok, a cukros, szénszavas üdítőitalt nem szeretjük.

Haj:
A haj mindig legyen összefogva, felkontyozva.

Óráról:
Az órák körübelül 10 éves kortól látogathatók.
Eleinte bemelegítő, táncos izomzatot erősítő és balett alapokat elsajátító feladatok lesznek, majd koreográfiák vagy egyes elemek gyakorlása.
Improvizációs feladatok zárják le az órát, ahol elvontabb, mélyebb gondolkodás, önkifejezés, kreativitás szükséges.


A havi összeg fix, függetlenül attól, mennyit járt a tanítvány órára. A cél,hogy minél többet jöjjön optimálisan kihasználva a havi összeget, hiszen a fejlődéshez rendszeresség kell.

Időpont:
Kedd, szerda, csütörtök: 16-17.30
Helyszín:
Művészbejáró