Hip-hop

Ezen az órán a hiphop modernebb, közkedveltebb műfajai vannak előtérben, mint a popping, shuffle, és a robotmozgást utánozó mozdulatok, de az old-school mozdulatok is fontos szerepet játszanak.

Korhatár: bárki jöhet, de elsősorban felsős kortól ajánlom, a társaság miatt is, hiszen legnagyobb számban középiskolásokból áll a csapat. Felső korhatár nincsen.

Ruházat: Ruházat szempontjából is elengedhetetlen a lazaság, hogy az órára belépve teljesen átszellemülve, stílusra hangolódva érkezzen mindenki. Ezalatt laza melegítő, vagy short de semmiképpen nen szoknya értetődő. Felső lehet akár szűkebb is, egy egyéni stílust kialakítva.

Órák: hetente
Ára: 5000.-/hónap
Ez az összeg lehetőséget ad más órák látogatására is,amik segíthetik ennek a műfajnak az elsajátítását. Kortárs balett és modern órákon fejlődik az izoláció és a nyújtások által az izmok, ízületek kilazulnak, lehetőséget adva olyan mozdulatok megvalósítására, melyek kötött izmokkal nem mennének, az improvizáció órákon pedig az előadásmód segít rengeteget a tanulóknak. Versenytánc órán a ritmusérzék, a különböző részképességek fejlődnek (egyensúly..stb).